Macam-macam ada… :)

DC 001

Size M

RM 45

DC 002

Size M

RM 45

DC 003

Size M

RM 45

DC 004

Size M

RM 45

DC 005

Size M

RM 45

DC 006

Size M

RM 45

DC 007

Size M

RM 45

DC 008

Size M

RM 45

DC 009

Size M

RM 45

DC 010

Size M

RM 45

Tudung Denim terbaru dari kami..exclusive  denim di gandingkan dengan kain chiffon…nampak cantik bila digandingkan bersama…cubela..kain lembut dan sejuk dipakai… Untuk pembelian atau secara pertanyaan boleh SMS terus ke number 0123537048. Tq!

ddd

KOD TD080

SAIZ :M

STATUS: AVAILABLE

PRICE: RM40.00/PC

KOD TD080

 

KOD TD081

SAIZ :M

STATUS: AVAILABLE

PRICE: RM40.00/PC

KOD TD081

KOD TD082

SAIZ :M

STATUS: AVAILABLE

PRICE: RM40.00/PC

KOD TD082

TD083

SAIZ :M

STATUS: AVAILABLE

PRICE: RM40.00/PC

KOD TD083

KOD TD084

SAIZ :M

STATUS: AVAILABLE

PRICE: RM40.00/PC

KOD TD084

KOD TD085

SAIZ :M

STATUS: AVAILABLE

PRICE: RM40.00/PC

KOD TD085

KOD TD086

SAIZ :M

STATUS: AVAILABLE

PRICE: RM40.00/PC

KOD TD086

 

Jangan lupa lawati juga laman Facebook kami  (Tudung Murah)

 

 

 

 

 

Salam… Hari ni Nani nak update lagi koleksi di Tudung Murah ni dengan antara design yang paling latest dalam market tudung sekarang ni.

Tudung-tudung ni kami baru dapat dari penjahit. Limited edition macam biasalah… Hihihi.Enjoy ok.

*Pst, jangan lupa like kami dan lihat koleksi kami versi Facebook di http://www.facebook.com/pages/Tudung-Murah/181293645239565

KOD TD070

Awning: Blue-black Corduroy (white polka dots)
Layer:Dark blue Chiffon
Body:Dark blue Cotton
Size: M
Kod:TD070

Price: RM45.00 each (PM saya untuk harga borong)

KOD: TD071

Awning: Light Turquoise Lycra
Layer: Printed Chiffon (white dots + brownish flowers)
Body: Light Turquoise Lycra
Size: M
Kod: TD071

Price: RM45.00 each (PM saya untuk harga borong)

KOD TD072

Awning: Blue Printed Denim
Layer:Black Chiffon (Purple Polka Dots)
Body:Light Purple Cotton
Size: M
Kod:TD072

Price: RM45.00 each (PM saya untuk harga borong)

KOD TD073

Awning: Blue Printed Denim
Layer:Purple Chiffon
Body:Light Purple Cotton
Size: M
Kod:TD073

Price: RM45.00 each (PM saya untuk harga borong)

TD074

Awning: Dark blue Cotton
Layer:Dark blue Chiffon
Body:Dark blue Cotton
Size: M
Kod: TD074

Price: RM45.00 each (PM saya untuk harga borong)

KOD TD075

Awning: Dark Olive Corduroy (Turqouise polka dots)
Layer: Printed Chiffon (white dots + brownish flower
Body: Light Turquoise Lycra
Size: M
Kod:TD075

Price: RM45.00 each (PM saya untuk harga borong)

KOD TD076

Awning: Dark Blue Denim (Polka Dots)
Layer:Grey Chiffon
Body:Black Cotton
Size: M
Kod:TD076

Price: RM45.00 each (PM saya untuk harga borong)

KOD TD077

Awning: Blue Printed Denim
Layer:Grey Chiffon
Body:Black Cotton
Size: M
Kod:TD077

Price: RM45.00 each (PM saya untuk harga borong)

Salam to all,

Alhamdulillah, lately kami banyak menerima tempahan jualan tudung jenis denim ini secara runcit dan borong. Sambutan sangat baik terutama di kalangan pembeli setia dari Sabah & Sarawak.

Untuk itu, kami tampilkan lagi beberapa design terbaru yang sangat terhad untuk tatapan dan pilihan anda. Cepat order ke 012-3537048 melalui sms atau lawat laman facebook kami di Tudung Murah.

Info:

Saiz M sahaja.  Material Full Denim / Denim + Lycra

Harga runcit RM40 ke RM45 sehelai termasuk kos pos. (SMS Kod pada kami untuk pengesahan)

Untuk harga borong, sila SMS atau PM kami. TQ :)

Baris pertama (atas) dari kanan:

Syria Denim Kod TD064 (Dark Brown)  Denim Kod TD062 (Blue+Green) Denim Kod TD061 (Blue)

Baris kedua (tengah) dari kanan:

Denim Kod TD063 (Red) Denim Kod TD060 (Grey + White) Syria Denim TD065 (Grey)

Baris akhir:

Syria Denim TD06 (Denim Blue)

*Lihat banyak lagi koleksi kami di Facebook!

http://www.facebook.com/pages/Tudung-Murah/181293645239565

Hye semua…kali ini kami tambahkan lagi koleksi tudung yang menggunakan fabrik ala-denim. Jangan pulak ingat fabrik ni macam kain jeans kita yang keras tu, kainnya lembut juga seperti tudung lain cuma cetakan pada kain ini memberi illusi demin yang sangat baik.

Tudung denim ini memang antara produk kami yang paling hot sekarang. Jangan ketinggalan memilikinya ok! :)

KOD: DENIM AWNING PRINTED 2

AVAILABLE

PRICE: 40.00

KOD: DENIM BLACK

AVAILABLE

PRICE: 40.00

 

KOD:DENIM CHECKERED

AVAILABLE

PRICE: 40.00

KOD: DENIM PRINTED (ROSEBUDS)

AVAILABLE

PRICE: 40.00

 

 

KOD: DENI BLACK STRIPES

AVAILABLE

PRICE: 40.00

 

KOD: DENIM PURPLE STRIPES

AVAILABLE

PRICE: 40.00

 

 

Salam…ok, terima kasih ye kerana sudi menjenguk lagi blog kami. Kali ini kami bawakan khusus untuk anda tudung yang menggunakan fabrik Viscose. Ianya lebih berat dan lembut berbanding Lycra yang biasa digunakan. Tudung ini eksklusif buat anda.

Sedikit info tentang tudung ini:

Material: Viscose (badan) dan Thai Silk (awning)          Saiz: M

Lain-lain: Curly-end (Hujung tudung berobak) dan taburan batu kristal pada badan tudung.

Ok semua, enjoy the latest collection below! ;)

KOD: VISCOSE YELLOW

AVAILABLE

PRICE: RM 36

KOD: VISCOSE TURQOISE

AVAILABLE

PRICE: 36.00

KOD: VISCOSE RED

AVAILABLE

PRICE: 36.00

KOD: VISCOSE PURPLE

AVAILABLE

PRICE: 36.00

KOD: VISCOSE PLUM

AVAILABLE

PRICE: 36.00

KOD: VISCOSE PINK

AVAILABLE

PRICE: 36.00

 

KOD: VISOCSE PEACH

AVAILABLE

PRICE: 36.00

KOD: VISCOSE OLIVE GREEN

AVAILABLE

PRICE: 36.00

 

KOD: VISCOSE BLACK

AVAILABLE

PRICE: 36.00

 

Salam Semua!…

Hye, kali ini kami bawakan tudung ala Syria yang kian hari kian popular dan digemari. Design kali ini menampilkan tiga jenis warna sahaja iaitu kuning, coklat dan ungu.

Saiz macam biasalah, M..hehehe..sememangnya saiz ini amat digemari dan sesuai dengan kebanyakan kita.

Tudung ini menggunakan fabrik denim lembut dan awningnya juga lembut (ala-Syria) tanpa kain collar yang biasanya mengeraskan awning tudung. Tudung ini juga menggunakan teknik jahitan ‘curly-end’  pada lipatan hujung tudung yang membuatnya kelihatan beralun.

KOD: SYC-PURPLE

AVAILABLE!

PRICE: RM 40.00 / PIECE

 

KOD: SYC-BROWN

AVAILABLE!

PRICE: RM 40.00 / PIECE

 

KOD: SYC-YELLOW

AVAILABLE!

PRICE: RM 40.00 / PIECE

 

Ok fiends, sorrylah sebab gambar tu ada yang macam blur-blur sikit. Kamera ‘tak berapa sihat’..hihihi..apa pun jangan lupa klik button ‘like’ pada page kami di FaceBook ok!

Lurve,

Nani… :)

Tag Cloud

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: