Macam-macam ada… :)

Bawal Unique.

Salam semua, kali ini kami tambahkan lagi koleksi tudung-tudung di blog ini dari jenis tudung bawal pula.

Walaupun tudung dari jenis sarung sekarang ni lebih popular namun tudung bawal pun tak kurang peminatnya. Kami banyak menerima email dan sms yang mahukan tudung dari jenis ini. Jadi untuk tidak menghampakan permintaan semua, silalah cuci mata dengan koleksi-koleksi terbaru kami.

Tudung yang kami bawakan ini sangat ekslusif dan tidak ada lagi di Malaysia. Ini kami import khas dari negara seberang.

Bagi jenis ini, materialnya adalah voile (bawal) no1 dari Jepun. Bidang 45′ dan sulamannya adalah berbentuk roda. Sangat chicky dan menarik. Sesuai dengan anda yang sukakan kelainan.

Check it out!..🙂

Tudung ini boleh digayakan mengikut kemahuan anda. untuk gambar di atas, Sehelai inner berwarna coklat dijadikan anak tudung.

**** HARGA ISTIMEWA****

RM 28.00 sahaja helai termasuk penghantaran! Cepat jangan terlambat. Pilihlah dari rona-rona warna di bawah.

 

Comments on: "Bawal Unique." (2)

  1. ismaniyah ismail said:

    salam nani…auntie isma nak tanya tudung bawal ni yang bawal 1 ke 2 kualiti kainnya…labuhnya macam tudung bawal biasa ka atau lagi labuh?…kalau nak tengok yang original tudung boleh x…x puas la tengok gambar ja…hantaq la mai kat acu…boleh belek puas-puas…

    • Admin said:

      Salam aunty isma…wokeh!! nanti cek bawak pi rumah acu na….:) nanti nani suruh acu call aunty once nani bwk tudung…tq..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: