Macam-macam ada… :)

Salam Semua!…

Hye, kali ini kami bawakan tudung ala Syria yang kian hari kian popular dan digemari. Design kali ini menampilkan tiga jenis warna sahaja iaitu kuning, coklat dan ungu.

Saiz macam biasalah, M..hehehe..sememangnya saiz ini amat digemari dan sesuai dengan kebanyakan kita.

Tudung ini menggunakan fabrik denim lembut dan awningnya juga lembut (ala-Syria) tanpa kain collar yang biasanya mengeraskan awning tudung. Tudung ini juga menggunakan teknik jahitan ‘curly-end’  pada lipatan hujung tudung yang membuatnya kelihatan beralun.

KOD: SYC-PURPLE

AVAILABLE!

PRICE: RM 40.00 / PIECE

 

KOD: SYC-BROWN

AVAILABLE!

PRICE: RM 40.00 / PIECE

 

KOD: SYC-YELLOW

AVAILABLE!

PRICE: RM 40.00 / PIECE

 

Ok fiends, sorrylah sebab gambar tu ada yang macam blur-blur sikit. Kamera ‘tak berapa sihat’..hihihi..apa pun jangan lupa klik button ‘like’ pada page kami di FaceBook ok!

Lurve,

Nani…🙂

Comments on: "Syria Denim..Latest Design!" (3)

  1. mariani made said:

    semua koleksi denim cantik-cantik…tak nak buat jualan borong ke???kat sandakan sabah xde jual tudung denim..kawan – kawan sekerja pun berkenan tau.he

    • salam mariani,
      ada borong juga. kalau berminat boleh lihat facebook kami. tudung murah.
      harga boleh bincang bah. x worry, insyaalah berhasil. atau kalau nak cepat sms saja ke 012-3537048

    • Admin said:

      Salam Dear..i dh reply kat FB you..tq!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: