Macam-macam ada… :)

Sembang-sembang :)

Assalamualaikum semua!

Hmm, hari ni Nani nak berceloteh sikit lah, dah lama tak update ruang sembang-sembang ni kan.hihihi..

Hari ni jadual padat. Ada benda yang buat ad-hoc dan ada jugak yang ikut plan(walaupun ada yg dalam plan tak dapat buat).

Early morning today i went to PWTC with a friend. Ada carrier fair kat situ. Saja temankan kawan ni. Interestingly ada booth yang jual camera murah. Murah sangat tak hengat la kan… i got myself a Nikon Coolpix L21( 8.0 megapixels) for only rm199.00 surprise surprise! haaaa…

inilah rupanya menda tu.

My New Nikon L21🙂

Balik je dari PWTC, i got home and find cik abang masih lena diulit intan.amboi2….mentang2lah weekend kan. Baby pun bibik Leha jaga..hehehe. I don’t blame him though, he slept late yesterday.

Lepas Zohor we all bergerak ke Putrajaya, ke Taman Botani Prescint 1. Wedding Dr Alya & his hubby Asyraf. Mudah2n this beautiful couple live happily ever after till their last breath. Insyaallah.

Whilst in the car, i can’t stop taking pictures of baby Thaqif (excited sebab kamera baru …hihihi)

Tahqif Al Hafeez, Mama & Abi !

Lepas wedding tu, we all head to KL. Jumpa supplier sebab masa call tadi katanya ada stock baru sampai. Sampai kat sana hari dah sangat mendung dan akhirnya hujan renyai2. Tapi puas hati sebab dapat update koleksi Tudung Murah dengan design yang latest2 gitu.

Kami sampai rumah right before Maghrib. Malamnya tak buat apa pun. SIbuk mengadap PC update stock ni.

Esok ada 5 order nak kena post dalam 53pcs ,Alhamdulillah….Terima kasih banyak kepada kawan2 dan customers (yg kini berstatus kawan🙂 kerana memberi sokongan dan membeli dari kami.

Oklah, nanti kita update lagi. Nak tido dah ni.

Wasalam…

Nani

Ahad,12 MAc 2011

Comments on: "Sembang-sembang :)" (3)

  1. samidaqh said:

    Nak tanya, tudung kod ini yang warna oren hitam ada tak. Saya nak 20 pcs & berapa harga?

    KOD TD072
    Awning: Blue Printed Denim
    Layer:Black Chiffon (Purple Polka Dots)
    Body:Light Purple Cotton
    Size: M
    Kod:TD072

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: